Administra el teu Fotolog

Crea el teu Fotolog Ara! Fàcil i Gratis

1284- Gravats del Grau del Rellotge.

Durant força temps vam estar buscant els gravats rupestres del Grau del Rellotge. ( Arinsal, Principat d'Andorra ) Aquest conjunt el va descobrir l'historiador Pere Canturri i ell mateix ens va indicar la seva situació. Tot i així no aconseguíem trobar-los. Veïns del poble d'Arinsal també ens indicaven correctament el lloc.
Hem trobat aquesta antiga fotografia on sembla que el conjunt va ser arrencat i traslladat del seu lloc d'origen. Això explicaria la impossibilitat de trobar-lo.

Comentaris

Comentaris(2) »

  1. Molt interessant imatge. Sempre m'havia imaginat que el "rellotge" es referia a alguna forma circular o radial (com aquella tan bonica que vas trobar a Cava), Mai no em va passar pel cap que fos aquest símbol en corbatí el que recordés un rellotge d'arena a qui el devia veure (pastors?). Molt bon document. Felicitats. La teva teoria em sembla molt plausible: el gravat i el roc on està inscrit ja no són al lloc original i per això no els trobaves... A fe de Déu que hi passar dies i dies voltant per Arinsal!

    david | 22-05-2013 - 17:28:44 GMT 1 #

  2. Gràcies David. ¡¡

    J. Casamajor | 22-05-2013 - 18:44:38 GMT 1 #

Deixar un Comentari


<a href> <em> <blockquote> <strong> <cite> <code> <ul> <li> <dl> <dt> <dd>