Administra el teu Fotolog

Crea el teu Fotolog Ara! Fàcil i Gratis

56- Marca Al Solà d'Arcabell

Al Solà d'Arcabell i sobre un roc elevat i prominent,  hem descobert aquesta marca força profonda dins la roca llosenca. En desconeixem el seu origen.

Comentaris

Comentaris(2) »

 1. Bona tarda,

  Estic mirant una a una totes les fotografies vostres a la recerca de paralel.lismes amb els gravats que he descobert a la zona d'Artesa de Segre, en vistes d'acabar d'escriure el treball que vaig presentar a la Jornada del Grup de Recerques de les Terres de Ponent a Artesa i en la que hi ereu. Arribats a aquesta marca profonda, jo diria que és una tasconera on s'hi posaba la falca per tallar la pedra.

  En un altre ordre de coses, estiv veient que moltes de les creus de terme que teniu a Andorra, es corresponen amb forma i factura a les que he trobat, principalment a la zona de Refet i a altres llocs del nostre municipi. És curiós per que a la Força, a la zona de Refet, hi han molts marges de pedra seca i gent del lloc m'ha informat que els especilistes en la construcció d'aquests marges eren andorrans que venien contractats per a construir-los. També hi ha a Refer, testimonis de l'extracció de pedra. Tot plegat veig que hi coincideixen algunes circumstàncies que sería bo de contrastar quan tinguéssim ocasió.

  Una cordial salutació
  Ramon I. Canyelles

  Ramon I. Canyelles | 10-01-2012 - 19:19:46 GMT 1 #

 2. Gràcies pels seus comentaris.

  J. Casamajor | 10-01-2012 - 19:42:25 GMT 1 #

Deixar un Comentari


<a href> <em> <blockquote> <strong> <cite> <code> <ul> <li> <dl> <dt> <dd>